Vloeistoffen


  Natuurlijk kennen we het schuim waarmee de brandweer blust. Dat dit tegen alle disco-entertainment voorschriften in gaat kunt u begrijpen, want dit schuim heeft een andere doelstelling. The Perfect Shine gebruikt speciaal "discoschuim", oftewel open schuim. Dat houdt in dat het schuim lucht doorlaat en niet verstikt. Schuim, schuim, schuim....SCHUIM!!

  Het speciale discoschuim is niet schadelijk voor de gezondheid en is droge, luchtige schuim. Het blijft dus langer liggen dan zeepsop en het wordt bovendien NIET spekglad! Bij uitstek geschikt om eens lekker in te swingen!
  Een veiligheidsinformatie blad over de samenstelling van de vloeistof vind u bij onze document-downloads.
  De schuimvloeistof worden geleverd in vaten van 4 en 20 liter. Ongeopende vaten nemen wij retour en worden gecrediteerd (graag ook de lege vaten weer inleveren!)

  Voor de Universal kanon leveren we een 200L of 1000L tank (1m x 1m x 1m) met de juiste concentraat schuimvloeistof. De tank moet vervolgens ter plaatsen afgevuld worden met schoon water.

  Ook de sneeuwvloeistof heeft strenge eisen, zodat deze in de buitenlucht geen planten of gras verstikt. De samenstelling is echter gewijzigd om de kleine sneeuwvlokjes te verkrijgen.

  Alleen de door ons geleverde schuim mag worden gebruikt in het apparaat.