Aan u de keuze

  DRY-HIRE
  Voor diegene die alles zelf in de hand willen houden is het mogelijk om onze kanonnen zelf op te halen, te bedienen en weer terug te brengen.
  De bediening van al onze kanonnen is redelijk eenvoudig.
  Houdt wel rekening met de omvang van het kanon. In sommige personenauto's kan dit een probleem zijn! Met een grote personenwagen of kleine bestelwagen gaat het zeker goed; vervoeren op een 'open aanhanger' staan wij NIET toe, in verband met de schade-gevoeligheid van het kanon zelf.

  Ook voor aanvullende verhuur kunt u bij ons terecht; verlichting, decoratie materialen, geluidsinstallaties, etcetera. Informeert u eens naar de mogelijkheden!

  VERZORGD TRANSPORT
  Is transport een probleem? Wij kunnen het vervoer tegen aantrekkelijke tarieven voor u verzorgen. Bij afleveringen kunnen we zelfs helpen met het aansluiten en geven wij u, indien nodig, de bedieningsinstructies. Wat we brengen, kunnen we natuurlijk ook weer ophalen.

  FULL-SERVICE MET BEDIENING
  Voor diegene die zorgeloos een schuim- of sneeuwfeestje willen geven, kan behalve het transport, ook de bediening voor u uit handen worden genomen. Vooraf spreken we af hoeveel vloeistof er verbruikt mag worden en wij doen de rest. Daarmee bent u verzekerd dat wij het maximale uit het kanon zullen halen.

  ACCESSOIRES
  Een schuimbad ring om uw schuimgebied af te bakenen of winterse decoratie artikelen als vuurkorven, ski's, sneeuwpoppen en dergelijke behoren ook tot de mogelijkheden. Voor de schuimfeesten hebben we mega bellenblaasmachines of kunnen we een doos vol bad-eendjes of duikbrillen meenemen. Kortom, we gaan verder dan alleen de technische voorzieningen.


  Een verzorgde schuimparty met een van onze machines, geluidsapparatuur en een van onze te gekke deejays hebben we gecombineerd als samengesteld pakket!

  Een alles-in-een-pakket voor een scherpe prijs, in 4 verschillende varianten:
  • SMALL - Met de Strong schuimmachine maken we in 60 minuten ca. 100m3 schuim en verzorgen daarbij passende muziek.

  • BASIC - Met de Universal schuimmachine maken we gedurende 60 minuten ca. 1250m3 schuim met bijpassende muziek.

  • LARGE - Met de Universal schuimmachine maken we gedurende 120 minuten ca. 2500m3 schuim en kunnen we deze als een douche boven het publiek hangen, of met de jet-head 8m ver blazen. Ook nu hebben we weer bijpassende muziek.

  • XXL - Met de Universal schuimmachine maken we in 3 uur ca. 2500m3 schuim en kunnen we deze als een douche boven het publiek hangen, of met de jet-head 8m ver blazen. Een luchtkussen bassin van 12 x 7.5m zorgt voor de afscheiding en natuurlijk is levering inclusief bijpassende muziek.

  Uitbreidingen met verlichting, meer vloeistof of langdurige / grotere evenementen is natuurlijk mogelijk; neem dan even contact met ons op.