Schuimmachines

  Schuimparties zorgen nog steeds voor een geweldig feest! Lekker dansen in een deken van schuim. Maar ook voor de kijkers is het een genot voor het oog en kan je de verleiding niet weerstaan zelf deel te nemen in de bruisende massa.

  3 type schuimmachines zijn beschikbaar voor uw schuimparty: kleine schuim machines

  Kleine schuimmachine
  Een klein apparaat is voor de decoratieve doeleinde. Het schuim valt direct vanaf het apparaat naar beneden.
  Plaatsing op een statief, hangend of ergens bovenop plaatsen is dus wel vereist. Het vloeistofvat van 5L wordt direct in het apparaat geplaatst en kan meteen beginnen met schuim produceren. De speciale vloeistof is kant en klaar en zorgt er voor dat er dus geen waterkraan nodig is! De schuimproductie is ca. 9 m3 per uur, dus dat is een goeie badkuip vol.

  Strong machines
  Strong schuimkanon
  Dit kanon wordt aangesloten op een schoonwaterkraan met een tuinslang. Een 2e slangetje gaat in een vat schuimconcentraat. Vervolgens moet de stekker in het stopcontact en het schuimen kan beginnen. De spuitafstand is ca. 7 meter en het kanon staat op wieltjes en kan dus worden gedraait. In 45 minuten tijd verbruikt het kanon 20L vloeistof en creeert het kanon ca. 100 m2 schuim

  Universal Effects met Foam (Jet)Head
  Universal Effects machines
  Door in een tank de vloeistof van te voren te mengen met water staat deze vervolgens klaar te beginnen. Doordat de menging van te voren plaats vind kan dit kanon zeer snel heeeeeel veel schuim produceren. De hoeveelheid schuim met 1000L in 15 minuten is ca. 1000 m3.

  Of gebruik de Foam JET-head! Door een andere kop op het Universal Effects kanon te plaatsen valt het schuim nu niet naar beneden, maar kan deze vooruit worden geblazen over een afstand van ca. 8 meter.